A Laumar InstanTENSE Plus krémem nélkül nem utazom sehová

Mindenkinek van valami, ami nélkül nem utazik el. Valakinek ez egy svájci bicska, mások a szerencsét hozó amulettjük nélkül nem indulnak hosszabb utakra. Nekem is van ilyen tárgyam, amit minden utazásra magammal viszek, akkor is, ha mondjuk csak egy egy éjszakás útról is van szó. Ez a krém a Laumar InstanTENSE Plus. Ha már nem vagyok otthon este, akkor magammal viszem, bárhova is menjek.

A Laumar InstanTENSE Plus egy olyan arcszérum, ami tele van biomimetrikus peptidekkel, növényi kivonatokkal, ennek köszönhetően pedig nagyjából már 3 perc alatt csökkenti a szem alatti táskákat és sötét karikákat. Hosszú távon feszessé, egységesebbé teszi a bőrt. Minden használattal egyre simább lesz a bőr, a karikák, amikkel pedig már hosszú évek óta küzdök, sokkal halványabbak lesznek.

Laumar InstanTENSE Plus
Laumar InstanTENSE Plus

Igazi csodaszer, ami feltölti és kisimítja a ráncokat, sokkal rugalmasabbá teszi a bőrt, finomítja annak a textúráját is. Igazi varázsszer, ami használat után 6-10 órán át fiatalos, friss, üde kinézetet kölcsönöz az arcbőrnek. Persze az ideiglenes hatásai mellett hosszútávú használatkor a bőrt fiatalítja is.

Hidratál, helyreállít, és ennek köszönhetően csökkenti az apróbb ráncokat és szarkalábakat, amitől egy nő egy bizonyos kor után meg szeretne szabadulni.

Nekem ez az a csodaszerem, amit rendszeresen használok. A Laumar InstanTENSE Plus nélkül pedig nem utazom el, hiszen minden reggel használom. Sokkal fiatalosabb a megjelenésem ettől.

Mindig nagyon karikásak a szemeim, nem feltétlenül a kialvatlanságtól. Rengeteg, az interneten olvasott praktikát kipróbáltam, hogy valamennyire halványabbak legyenek ezek a karikák, de egyszerűen semmi sem segített, csak a Laumar InstanTENSE Plus arcszérumja.

Pár perec alatt hat, hosszútávon tartós eredményei vannak a használatának, nincsenek benne mesterséges illatanyagok, színezékek és parabén sem, így természetes az összetétele, és sokkal kisebb eséllyel okoz allergiás reakciót. Hiszen a legtöbben a krémekben pont ezekre a mesterséges szín- és illatanyagokra lesznek allergiások. Ami még szuper, hogy nem tesztelték állatokon a szérumot, ami számomra nagyon fontos. Amikor lehet, kerülöm az állatokon tesztelt termékeket, mert nem értek egyet az állatkísérletekkel. Persze, sokat segítettek a tudományban, de szegény állatokat nagyon sajnálom.

A szérum egyébként klinikailag és bőrgyógyászatilag is tesztelt, anyag, aminek a hatékonyságát a sok elégedett vásárló és független vizsgálatok is alátámasztják.

Nekem nagyon bevált a szérum, rendszeresen, minden nap alkalmazom. Mikor reggel felkelek, megmosom az arcomat, és egyből felkenek a szérumból, majd csak utána kezdek sminkelni, így a karikák a szemem alatt nem ütnek át a korrektoron, és nem is táskás a szemem.

Egyébként az oldalukon több video is van arról, hogy milyen hatása van. Itt a vásárlókon mutatják be a szer hatékonyságát, hogy valóban elég neki 3 perc ahhoz, hogy hasson. A különbség pedig általában elég látványos, már az első használatkor is.

A szérum már gyógyszertárban is kapható, de az oldalról is meg lehet rendelni. Ha itt rendeljük meg, akkor 1 nap alatt ingyenesen kiszállítják. Van lehetőség előre fizetésre is, de átvételkor akár bankkártyával is ki lehet fizetni.

Magára a szérumra 30 napos pénzvisszafizetési garancia jár, így ha nem válik be, visszaadják a pénzt.

Az oldalon nagyon sok pozitív véleményt lehet olvasni a szerről, ami rengeteg nőnek segít, hogy mindennap a legjobb formájukban ragyogjanak.

Amúgy 25 ml-es egy tubus, ami átlagos használat mellett nagyjából 60 napig elég, így pedig a 14390 Ft-os ár nem is tűnik olyan soknak. Most pont le van akciózva, így érdemes rá lecsapni! Így, ha kiszámoljuk, naponta kb. 240 Ft-ba kerül. ez szerintem eléggé kedvező.

Nekem bevált, minden nap használom, és bárhova is utazzak, alapvető, hogy magammal viszem.