Utazás után frissítő masszázsra volt szükségem

Van néhány olyan város, ahova minden évben ellátogatunk legalább egy-egy hosszú hétvégére. Ilyen például a szabadság és a hűség városának nevezett Sopron.

Múlt hétvégén töltöttünk itt két napot, természetesen nem hagytuk ki a tűztornyot, ahova minden alkalommal bemegyünk és rácsodálkozunk a gyönyörű városképre, ami elénk tárul. Nagyokat sétáltunk a macskaköves utcákon, és a kirándulás alkalmával egy városnéző kisvonattal is körbeutaztuk a várost.

Fáradtság ellen frissítő hát masszázs nekünk bevált

Az utazásokból hazatérve azonban mi általában fáradtabbak vagyunk, mint kipihentek. Erre már egy ideje rájöttünk, és ezt úgy szoktuk ellensúlyozni, hogy foglalunk időpontot hát masszázsra, így a hazavezető út alkalmával mindig beugrunk a Karma Thai Masszáz szalonba, ahol egy 30 vagy egy 60 perces hát masszázst kérünk.

Időpont foglalással szoktunk biztosra menni

Általában foglalunk időpontot a https://karmathaimasszazs.hu/hatmasszazs weboldalon keresztül, viszont megesett már az is, hogy erről megfeledkeztünk, de olyan mázlink volt, hogy volt szabad munkatárs, aki tudott minket fogadni.

Ha az embernek mázlija van, akkor foglalás nélkül is kaphat egy jó masszázst, viszont azért én mégis ajánlom az időpontfoglalást a https://karmathaimasszazs.hu/hatmasszazs oldalon, hiszen így mehet az ember biztosra, és akkor nem fordulhat elő az, hogy nem lesz szabad munkatárs, aki a betérő vendégekkel tud foglalkozni. Az biztos, hogy bárhogy is tér be az ember lánya avagy fia a szalonba, mindig barátságos fogadtatásban van része.

Első élmények a masszázs szalonban

Már nem is emlékszem arra, hogyan ismertük meg ezt a szalont, de arra emlékszem, hogy amikor először beléptem, már akkor azt éreztem, hogy hazaérkeztem. Kellemes illat lengte körbe az egész szalont, halkan szólt a zene, a hölgy, aki minket fogadott, bájosan mosolygott és olyan kedvesen, figyelmesen beszélgetett velünk, hogy már akkor tudtam, hogy nem az utolsó alkalom lesz, amit náluk töltünk.

Nekünk az olajos hát masszázs a kedvencünk

Szóval mi mindig ide szoktunk járni az utazások után, hogy tényleg felfrissüljünk, de akkor is, hogyha a sok ülés után egy kis hát- vagy derékfájdalom jelentkezik nálunk. Hihetetlen csodákra képesek a szalonban, ahol lehetőség van arra, hogy olaj nélkül kérd a hát masszázst, illetve olajos verzióra is lehet választani. Mi az olajos hát masszázst szoktuk választani, illetve a szalonban is ezt ajánlják, mivel az olaj segít abban, hogy a hosszanti hátizmokat is megfelelően át tudják dolgozni.

Próbáljátok ki ti is az utazás utáni masszázst

Ha ti is elfáradtok a pihentetőnek ígérkező utazás után, próbáljátok ki ti is, hogy az utolsó nap betértek a Karma Thai Masszázs szalonba egy üdítő hát masszázsra. Biztos vagyok benne, hogy ez a trükk nektek is be fog válni.