Ha egy jó póló készítő kell, a LOLmarkt.hu mindig ott van!

Utazni remek dolog, különösen, ha csoportosan teszi az ember! A barátainkkal rendszeresen összeszerveződünk, és meglátogatunk olyan belföldi (és néha külföldi) úti célokat, amiket közösen megbeszélünk. Felmerülhet akár egy-egy tájegység, egy vár, vagy éppen egy borvidék felfedezése, sőt, a több napos kiruccanások sem ritkák. És pontosan a csapaszellem érdekében merült fel az egyforma póló ötlete, amivel még egységesebbé válhatunk, és amivel akár nagyobb tömegben is sokkal könnyebben találhatjuk meg egymást. Ehhez persze kellett egy olyan remek póló készítő, mint a lolmarkt.hu, illetve a fiam segítsége, aki megmutatta nekem, és így meg tudtam tőlük rendelni magunknak ezeket a remek pólókat.

A fiam már egy ideje öngondoskodó, nem kell sem etetni, sem ruházni, ami azért jelentős könnyebbséget jelent a házi kasszára nézve. A póló-dolog pedig úgy jött fel, hogy amikor hazajön látogatóba, mindig valamilyen vicces, humoros darab van rajta, mi több, talán még nem láttam kétszer ugyanabban. Egyszer megkérdeztem tőle, hogy mégis, ugyan honnan szerzi ezeket, és akkor mondta, hogy ezeket boltban nem lehet kapni, rendeli őket. Akkor még csak felvontam a szemöldökömet a dolgon, most viszont egyből eszembe jutott, amikor a közös csoportunkban felmerült a kérdés. Beugrott, hogy miért ne lehetne ez a póló készítő a mi lehetőségünk is, akivel a fiam csináltatja a dolgait? Rögtön fel is hívtam, és megkértem, hogy küldje át nekem az oldalukat.

Így találkoztam hát a LOLmarkt póló készítő műhelyével, akiknél hihetetlen mennyiségű ötletes, vicces, szellemes minta van a kínálatban, sőt, egyedi készítést is vállalnak! Mindenek előtt persze a figyelmem a készekre terelődött, hátha találok olyat, amit a sajátunkénak érezhetünk. Van közöttük családdal kapcsolatos kategória, ünnepekre vonatkozó, állatbarát, ivászatos, és még rengeteg egyéb. Meg kell valljam, némelyik annyira tetszett, hogy azon is elgondolkodtam, később rendelek pár darabot magamnak is. De egyelőre a csoport érdeke volt mindenek előtt. Láttam, hogy van lehetőség egyedi póló készítésére is, saját tervek alapján. Ez különösen felkeltette az érdeklődésemet, és utánanéztem alaposabban.

Mint kiderült, a saját mintánkkal ugyanúgy elkészítik a pólókat, mint a sajátjaikkal, miután egyeztettük velük a kívánt mintát, illetve kiválasztottuk a póló színét, és megadtuk, hogy hány darab és mekkora pólót szeretnénk. Teljesen korrekt, ráadásul futárszolgálattal rövid időn belül ki is tudják szállíttatni, ha nem rendelünk belőle nagy mennyiséget. Mivel nekünk összesen 12 darab kellett, így bíztam benne, hogy hamar meglesz. Készítettem is egy, a magam mércéjével mérve nem rossz mintát, és a csoportban közzé is tettem. Ott mindenki határozottan lelkesedett érte, szóval már csak a póló készítő csapattal kellett a dolgot leleveleznem. De szerencsére nagyon kedvesek és segítőkészek, még az én esetlen kis mintámból is nagyszerű műremeket sikerült kihozniuk. Így hát összeszedtük a kellő darabszámot és méretet, és már adtam is le a megrendelést.

A kézhez kapott végeredménnyel rettentő elégedettek voltunk. Mindenki óriási örömmel próbálta fel a neki járó pólót, és szerencsére senkinek sem támadt a kész darabbal méretproblémája. Mert egyébként ha ilyesmi merülne fel, akkor ebben is tud a lolmarkt.hu csapata segíteni a méretgarancia szolgáltatásukkal. Szóval a következő utazásunkra már tényleg úgy mentünk, mint egy senior cserkészcsapat: a saját mintánkkal ellátott, jól beazonosítható pólókban, hogy ha tömegbe is keveredünk, könnyen megtalálhassuk egymást.