Nyaralás alatt sem szabad teljesen megfeledkezni a kötelezettségekről

Mindannyiunknak kijár néha egy kis szünet. Az év során két hét nyaralást biztosan mindenki megérdemel, hiszen feltöltődés nélkül, nehéz megőrizni a munkánk minőségét hosszútávon. Azonban ilyenkor sem szabad teljesen megfeledkezni az otthoni kötelezettségekről. Ha esetleg valaki például cégalapításon gondolkodik, vagy éppen egy már meglévő céget vezet nehéz rugalmasnak maradnia utazás terén. Ezek a munkák 24 órás figyelmet kívánnak maguk után. Éppen ezért nehéz őket egyedül csinálni, de miért is csinálná ezt bárki? A szekhelyszolgaltatas24.hu oldalon pont erre a problémára találhatunk megoldást.

A Székhelyszolgáltatás segít a cégeknek eldönteni, hogy hova helyezzék át a székhelyüket, a számukra legelőnyösebb módon. A Pest megyei Újlengyel nevű településen például nincsen iparűzési adó. A stabil önkormányzattal rendelkező település tökéletesen alkalmas adóoptimalizálásra. Ez onnan is látszik, hogy rengeteg multi választása esett Újlengyelre, amikor a cég székhelyét választották ki. A szekhelyszolgaltatas24.hu weboldalon egy pontos leírás található azokról a lépésekről, amik segítenek a döntés meghozásában. Először is érdemes átgondolni a vállalkozás iparűzési adóját, ehhez természetesen szerencsés egy könyvelő segítségét igénybe venni. A székhelyáthelyezés minden cég saját döntése, így teljesen jogszerű.

A szolgáltatás előnyei például, hogy nem kell irodát bérelni, hiszen nincs szükség az adminisztráció fenntartásához. A Székhelyszolgáltatás teljes körű székhelymenedzsmentet vállal ezzel segítve ügyfeleit például a cégnév kihelyezésben, levelek átvételében, szkennelésében vagy továbbításában. Szintén szerencsés, hogy a 11 éves gyakorlattal rendelkező cég feladata lesz a hatóságok fogadása a közvetlen székhelyen. Ezenkívül díjtalan tárgyaló áll rendelkezésre bármilyen esetleges ellenőrzés vagy tárgyalás esetén.

A cég először Budapesten nyitotta meg irodáit és már több mint egy évtizede foglalkozik székhelyszolgáltatással. Irodáik a Duna mindkét partján működnek, így bárki számára könnyűszerrel elérhetőek. Működésük óta komoly tapasztalatot szereztek a hatósági ügyek intézésében. Több ügyvédirodával állnak kapcsolatban, ami szintén előnyt jelent az ügyfelek számára, főleg ha még nem rendelkeznek jogi segítséggel. Tevékenységüket természetesen a magyar hatóságok által előírtaknak megfelelően és jogszerűen végzik a 7/2017 (VI.1) IM rendelettel összhangban. A Bisnode, Európa egyik cégminősítő vállalkozása AA kategóriába sorolta a céget, ami nemzetközileg is egy magas minősítésnek számít.

Ezen a linken olvasható több cikk a székhelyszolgáltatás témájában. Ha kíváncsi vagy, hogy miért buknak el hamar a kezdő vállalkozások vagy hogy mire érdemes figyelni, amikor könyvelőt választunk akkor itt megtalálod a választ. Az oldalon található cikkek mind fontos és releváns témákról szólnak, ezzel is segítve az érdeklődőket a tájékoztatásban.

A kapcsolatfelvétel lebonyolítható akár telefonon, de a szekhelyszolgaltatas24.hu honlapon található űrlap kitöltésével is lehetséges. Ha már eldöntötted, hogy élnél a cég adta lehetőségekkel ne habozz, a hozzájáruló nyilatkozat akár egy órán belül is elkészül. Bármilyen kérdés esetén a honlapon lehetséges az üzenet hagyása is. Ügyvéd hiányában pedig a cég biztosít egyet az ügyfélnek annak érdekében, hogy minden a megfelelő módon játszódjon le. Élvezd a nyaralást és tudd biztonságban a cégedet a Székhelyszolgáltatásnál!