Mi az inverter? Mi tudjuk – napelempalyazatok.hu!

Éppen egy környezettudatos szállodában szálltunk meg, amikor észrevettem azt, hogy szinte végig a hotel mögött napelem rendszerek vannak telepítve a földön. Úgy gondoltam, hogy jobban utána járok ennek, mert ha egy ilyen nagy épület ellátását is gond nélkül tudják fedezni ezek a rendszerek, akkor a mi háztartásunkon is működhetne. Elkezdtem kutakodni, olyan szó jön szembe velem, hogy inverter – mi az inverter? Fogalmam sem volt róla mindaddig, amíg nem találkoztam a napelempalyazat.hu oldallal, ahol minden fontos információt megtudhattam és még keresnem sem kellett. Velük tényleg ki tudtam művelni magamat az alapokból pár perc alatt!

Számomra a hitelesség mindennél fontosabb, szeretem, ha egy cég nem csak profi, de profinak is tűnik és ez a mondás teljesen érvényben van a napelempalyazatok.hu oldalnál. Szuper szakértő csapat, akik nem félnek átadni tudásukat. Az oldalukon nagyon sok információ található, ami megkönnyíti az ügyfelek döntését még azelőtt, hogy bármilyen interakció lépnének a céggel. Nem árulnak zsákbamacskát, elmondják előre a buktatókat és nem adnak árajánlatot vagy nem mondanak semmi fix dolgot azelőtt, hogy megtörténne a helyszíni felmérés. Ugyanis erről ismerszik meg a kiváló szakember – látatlanban nem mond és nem ajánl semmit!

Viszont akkor mi is az az inverter? Röviden a napelemnek a szíve, a lelke, ez a kis – nagy – szerkezet fogja átalakítani a napelem rendszer által termelt egyenáramot váltakozó árammá, melyet majd a háztartásunkban használni tudunk. A teljesítményük mellett nagyon fontos tényező a „származás” is, tehát, hogy hol készítik. Ez a kiváló cég csakis a német minőségi inverterekre esküszik annál is inkább, mert 5 év garanciát kínálnak a termékekre. Azonban meghibásodás esetén a garancia nem javításra, hanem azonnali cserére szól. Tehát, ha öt éven belül elromlik a készüléked, akkor egy teljesen új darabot kapsz. Ez azért megnyugtató, ugye? Hiszen, ha még nem tudnánk, az inverter a legköltségesebb része a teljes napelem rendszernek.

Összességében tehát, ha pont a lakossági, természetes személyeknek szóló napelem rendszer telepítésére adnád a fejedet, akkor a legjobb hely, ahova fordulhatsz, az a napelempalyazatok.hu. Garantált szakértelem és minőség, személyre szabott ajánlatok, precíz helyszíni felmérés és teljeskörű tájékoztatás az, amit kapni fogsz tőlük! Nem beszélve a papírmunkában nyújtott segítségről vagy a pályázat részleteinek ismertetéséről. Meleg szívvel ajánlom őket, a mi házunkra is végül ők telepítették fel az inverter napelemeket.