Kisgépeinket csak a legjobb helyről béreljük

Amióta az eszemet tudom, nagyon szeretek szervezkedni, tenni-venni, illetve nagyon emberközpontú is voltam, tehát senkit nem lepett meg, hogy ahogy lehetett, a vendéglátás felé fordultam. Megfelelően ambiciózus is voltam, így hamarosan egyre feljebb kerültem a ranglétrán egy meglehetősen jó szálláshelyen, ahol persze azért akadt nem kevés tennivaló is. Ezek közé tartozik többek között a takarítás folyamatos koordinációja és intézése, kezdve az alkalmazottakkal, hiszen valakinek el kell végeznie a munkát – de mindez mit sem ér, ha nem rendelkezünk a megfelelő felszereltséggel. Na már most, ez abszolút nem volt könnyű feladat, mert a cég, akikkel addig szerződésben álltunk és béreltünk tőlük különböző kisgépeket, egyre kevésbé tartotta magát a szerződéshez és a szolgáltatások minősége is teljes mélyrepülést mutatott, új szolgáltató után kellett néznünk. Ekkor, hosszas kutatás után rátaláltunk a Greenway Magyarországra, ahol a kisgépek nagy választéka volt adott a bérlésekhez: megvolt náluk minden, amire nekünk szükségünk volt – egytárcsás súroló, porszívó, és persze az egyik legkritikusabb: a kárpittisztító. Utóbbira a kárpitok tisztaságára magam is borzasztóan háklis voltam.

Ugyan jó tapasztalatokat olvastam, hallottam róluk és a renoméjuk is szupernek tűnt, mégis némileg kritikusan álltam hozzájuk, hiszen a bérlési konstrukciójuk szinte hihetetlenül kedvezőnek bizonyult; de hát egyszer élünk, így hát belevágtunk, és tőlük kezdtük bérelni kisgépeinket. Azt kell mondjam, hogy nem csak, hogy nem bántuk meg, de eszünk ágában sincs váltani! A már fentebb is említett gyakorlatuk az, hogy a bérleti díjon felül gyakorlatilag semmilyen költség nem terheli a bérlőt. Nem szükséges nagyberuházásokat végezni a bérlés előtt; ingyenesen vállalják a bérelt gépek címre való kiszállítását, tehát a bérlőnek nem kell érte sem rohangálnia, sem pedig nagyobb összegeket ezért még letennie.

A kialakított rendszerük szintén tartalmazza azt, hogy gyakorlatilag ingyen kijönnek és szervizelik a bérelt gépeket szükség esetén, amiben a kopóalkatrészek cseréje is benne van. Amennyiben a bérlő rájön, hogy valamiért már nincs szüksége a bérelt kisgépekre, akkor bármikor visszaadhatja azokat, de cserére is van lehetőség, ha kisebb vagy nagyobb teljesítményre van szüksége. A szervizükre pedig, ahogy azóta mi is tapasztaltuk, nem kell napokat várni: garantáltan kijönnek 24 órán belül javítani, viszont nekünk volt már olyan is, hogy ez leredukálódott mindössze 12 órára. Az alkatrészek, a munkadíj, és a kiszállási díj sem terhel ezesetben. Ami nekünk még nagyon szimpatikussá tette a vállalatot, az még az általuk szervezett oktatások voltak, és az, hogy folyamatosan a rendelkezésünkre álltak és állnak szakmai jellegű kérdésekben is.

Szintén nagyon nagy megkönnyebbülés volt az a tény, hogy a Greenway heti szintű karbantartást vállalt a bérelt kisgépekre annak érdekében, hogy minél kisebb esély legyen bármi fajta meghibásodásra és biztosítsák a folyamatos üzemben maradást. Ezzel a full szerviz csomaggal gyakorlatilag a bérlő azt kapja, amire mindig is vágyott: olyan szolgáltatást, ahol nem terheli semmiféle plusz költség. Persze mi is aggódtunk az elején, hogy mindez hogy fog működni a gyakorlatban, de be kellett látnunk, hogy a Greenway Magyarország volt a tökéletes választás: semmiféle problémánk nem volt velük, mindent tökéletesen betartanak és tényleg nagyon hasznos az általuk biztosított full szerviz csomag. Összességében még örülünk is, hogy váltásra kényszerültünk, hisz ezáltal egy sokkal jobb, tökéletes céghez tudtunk “átigazolni” – és ezen nem is kívánunk változtatni!

kisgépek