C vitaminos arcszérum – amit minden útra elcsomagolok

Nektek mi az az egy valami, amit garantáltan mindenhová magatokkal visztek? Teljesen mindegy, hogy egzotikus utazásról van-e szó, vagy inkább valami alaszkai fagyoskodásról, minden esetben ott lapul a táskámban a c vitaminos arcszérum. Enélkül nem vagyok hajlandó mozdulni egy lépést sem, mert minden nap ezzel zárom az estét, hogy használom. És ez teljesen független attól, hogy az utazásunk csak Ózdig szól, vagy mondjuk a világ másik felére vesszük az irányt és vágunk bele egy több hetes túrának. Ez a csoda termék mindig ott lapul a táskámban és nem is véletlenül.

Az a helyzet ugyanis, hogy a bőröm rendkívül érzékeny a napsütésre. Ezért mindig igyekeztem mindent elkövetni, hogy védjem a közvetlen sugárzástól és ápoljam a nap végén, hogy amit szórtan kapott fényt arra is jól reagáljon. Volt pár gyenge próbálkozásom más termékekkel, aztán végre rátaláltam a Florence Bio c vitaminos arcszérum csodájára. Azóta pedig nem vagyok hajlandó másikat használni, mert ez tökéletesen bevált a napsütés okozta bőrhibáim enyhítésére.

Amellett, hogy a napfoltjaim jelentősen elhalványodtak még sokkal finomabb és puhább is lett a bőröm – bár az is igaz, hogy nem csak ezt az egy terméket használom tőlük, hanem a teljes, 4 lépcsős arcápolási rutint. A c vitaminos arcszérum ennek a harmadik lépcsője, amit egy arcápoló tej és egy tonik előz meg, és egy hidratáló krém követ. Ezek együttesen gyakorlatilag egy makulátlan arcbőrt kölcsönöznek nekem, amiért nagyon hálás vagyok a Florence Bio biokozmetikumainak.

Van még néhány hasonlóan magas minőségű termékük a florencebio.hu weboldalon, amelyek a versenytársakhoz mérten is jó áron érhetők el. Ha fontos nektek is az, hogy milyen alapanyagokból tevődik össze az a valami, amit az arcotokra kentek, akkor aztán ajánlom, hogy nézzétek meg a kínálatukat, hátha találtok valami szimpatikusat. A c vitaminos arcszérum nálam garantáltan bizonyított, ahogyan a többi arcápoló termék is. Ha szeretnétek, hogy nálatok is bizonyítson, akkor a florencebio.hu weboldal a legjobb hely az első lépés megtételére – a napfoltok és bőrhibák eltüntetésére.