Krém térdfájásra – a glükózamin csodákra képes!

Amikor sokat utazgatunk és sokat kell ülni, mindig nagyon elgémberednek a tagjaim. Leginkább a térdemmel szokott probléma lenni, mert az ülő pozcióban nem mindig jut elég vér ezekbe a tagokba és ezért utána sokszor fáj és problémám van vele. Éppen ezért azt is szoktam csinálni, hogyha sokat kell ülni, vagy épp ellenkezőleg – sokat kell sétálni, mert akkor is szokott fájni – akkor mindig magammal viszem azt a krémet, ami a legtöbbet tud ilyenkor segíteni. Legalábbis azt hittem eddig, hogy ez így van. Aztán a legutóbbi alkalommal egy kedves barátnőm is velünk jött és mutatott egy másik terméket, amivel eddig nem is találkoztam. A krém térdfájásra volt kifejezetten, és egy Herbiovit termék volt.

Én eddig nem ismertem ezeket a natúrkozmetikumokat, meg úgy általánosságban értve sem foglalkoztam eddig különösebben azzal, hogy most vegán eredetű-e a termék, amit használok, vagy sem. De azt is gondolom, hogy hátrányom nem származik mindebből, tehát ha nincs ellenemre, hogy a herbiovit.hu-n csupa természetes összetevőkből összeállított termék kapható.

A glükózaminos krém térdfájásra is ugyanez a kategória. A honlapon arról lehet olvasni, hogy amellett, hogy a térdfájdalmakat enyhíti, az ízületi problémák gyógyításában is nagy segítségre lehet. Mivel ilyen jótékony hatással van ezekre a területekre, ezért az sem meglepő, hogy kimondottan gyógymasszázsokhoz is ajánlják. Az aktív sportolást követően is jól tudja regenerálni a térdet és a környező területeket a benne lévő komplex formulának köszönhetően.

A glúkózamin krém térdfájásra azért is jó, mert a fő hatóanyag mellett még olyan plusz adalékokat tartalmaz, ami mind segít ezeknek a területeknek a normál működésében. Van benne borsmenta, urea és eukaliptuszolaj is. Mellette pedig az ízületeknek rendkívül kedvező kollagén, MSM, valamint kondroitin tartalommal is bír ez a csoda krém. Ez mind-mind azért felel, hogy a rendszeres használat során ez mind beépülhessen a térdbe és gyógyítsa, ápolja és erősítse az ottani területeket.

Szóval így futottam bele ebbe a szerbe és már meg is rendeltem a magam adagját belőle a herbiovit.hu oldalról, mert azt gondoltam, hogy egy ilyen természetes szer csak jót tehet velem, nekem. Az ára 2490 forint volt a webshopban, de ez persze nincs arányban azzal, hogy ez mennyire jótékony hatással lehet majd rám, mennyire jó lesz majd nekem, amikor végre a krém térdfájásra eléri a kívánt hatást és vigyázni fog rám, hasznomra lesz, és nem fog fájni a térdem, ha használom.