Mekkora szerencse, hogy eszünkbe jutott az online patika!

Történt egyszer, hogy a legjobb barátnőmmel végre valahára meg tudtuk szervezni, hogy közösen menjünk nyaralni. A szállás egy bájos kis faluban volt megannyi kirándulási lehetősséggel, terveztük is, hogy sokat fogunk túrázni. Az indulás előtt pár nappal emlékeztettem a barátnőmet, hogy ne felejtsen el plusz gyógyszert hozni az allergiájára, mert minden fűnek-fának is szezonja van, és ki tudja, hogy a falusi gyógyszertárban mi lesz és mi nem. Már negyedik napja nyaraltunk, amikor a barátnőm hozzám fordul, hogy nem lesz elég az allergia gyógyszere. Nem vette észre, hogy az egyik levél már üres a dobozban.

Elmentünk hát gyorsan a falusi patikába, de mint sejthető volt, nem volt az a készítmény, amire neki szüksége volt. Két napi adagja volt még a barátnőmnek, és a nyaralásból pedig öt nap hátra volt. Nem tehettünk róla, hogy így alakultak az események, most már ezekkel a körülményekkel kellett megbarátkozni. Még szerencse, hogy nem valami életbevágóan fontos gyógyszerről volt szó, hanem allergia elleni készítményről. Ha mondjuk az inzulinja fogyott volna így el vagy a szívgyógyszere, akkor fújhattuk volna az egészet, és mehettünk volna haza.

Aztán hirtelen egymásra néztünk és egyszerre mondtuk: de hát van online patika! Mind a ketten ismertük a Prevenció Patikát, hiszen ahogyan ők, úgy mi is inkább a megelőzést részesítjük előnyben, mint a gyors, tüneti kezelést. A Prevenció Patikában az az óriási, hogy nem csak fizikai gyógyszertárat üzemeltetnek, hanem online patika is elérhető, ahol a teljes kínálatuk átböngészhető, ráadásul nem simán csak ABC sorrendben, hanem akár betegségek vagy megelőzendő bajok szerint is! Ha valaki légúti panaszokra keres készítményeket, akkor beállíthatja úgy a szűrőt. Vagy ha például élősködőktől szeretne megszabadulni, akkor csak olyan termékekre is rákereshet. Szerencsére ez egy nagyon felkészült online patika, így amikor eszünkbe jutott, máris sokkal könnyebbnek éreztük magunkat – már metaforikus értelemben.

Azonnal fel is mentünk az online patika oldalára , és pár pillanat alatt elintéztük a rendelést. És mivel közben a naptejből és a rovarriasztóból is kifogytunk, azt is hozzádobtuk a csomaghoz, így a kiszállítás ingyenes volt. Óh, igen, ez is egy hatalmas előnye a Prevenció Patikának! Házhoz is lehet szállíttatni a gyógyszereket, ráadásul igen hamar! Nem kell heteket várni a megrendelés megérkezéséig, raktárkészlettől függően elég pár nap is. Persze vényköteles készítmények esetén más a helyzet, de olyasmit akkor sem biztos, hogy meg tudsz venni a gyógyszertárban, ha személyesen keresed fel. De szerencsére a vény nélkül kapható, illetve megelőző orvosságok szabadon vásárolhatóak, így házhoz (jelen esetben szálláshoz) is szállíthatóak.

A házhoz szállító szolgáltatásnak köszönhetően a szálláson át is tudtuk venni a csomagunkat, ami már harmadnapra megérkezett. Végszóra, ugyanis a barátnőm allergia elleni gyógyszere pont aznap fogyott volna el, és másnap már a szemein alig látott volna ki a könnyektől és a duzzanattól. Ha nem jut eszünkbe az online patika, simán benne lett volna a kalapban,. hogy kénytelenek vagyunk otthagyni a szállásunkat és hazakullogni, mert természetesen senkitől sem elvárható, hogy ilyen állapotban kiránduljon. De a nap, mi több, a hét meg lett mentve, és mi nyugalomban befejezhettük a megérdemelt aktív pihenésünket!