Kis híjján nem utaztunk motorral sehová

Most, hogy kicsit enyhébb az idő, de vannak napok, amikor még elég kellemesnek mondható, a barátokkal egy közös motoros kiruccanás mellett döntöttünk. Persze, ahogy ez szokott lenni, nem ment minden a leggördülékenyebben. A tervezett indulás előtt pár nappal, az egyik barátunk észrevette, hogy a motorja gumiján valamilyen sérülés van, ami korábban nem tűnt fel neki. Öt perc múlva már az egész baráti társaság a motorgumi szervizeket kereste a neten. Végül a találatok közül a https://www.motortire.hu/ weboldala nyerte el mindenki tetszését. Nincsenek is túl messze, illetve szimpatikusak voltak a honlapjukon látottak és olvasottak alapján.

Modern és korszerű műhellyel várják a hozzájuk ellátogatókat. A szervizelés előtt előzetesen időpontot kell egyeztetni, de erre lehetőség van személyesen, telefonon vagy online időpont foglaló rendszeren keresztül is. Attól sem kell félni, hogy váratlan költségekkel szembesülünk. Weboldalukon egy részletes árlistát is találunk, ahol a szerelési árak tartalmazzák a keréksúlyokat és a normál szelepek árát is. A törzsvásárlóiknak pedig 10% kedvezménnyel kedveskednek.

A szervizelés során van lehetőségünk tőlük megvásárolt gumit szereltetni, illetve már korábban, máshol megvásárolt gumikkal is érkezhetünk. Náluk ez nem akadály. A https://www.motortire.hu oldalon arról is tájékozódhattunk, hogy miért éri meg tőlük vásárolni és itt szereltetni. Azért, mert garanciát is vállalnak. A szerelésre 6 hónapot, míg a gumira 12 hónap garanciát adnak.

Végül a barátunk is úgy döntött, hogy a gumi vásárlást és a szereltetést is egyaránt náluk intézi. Telefonon egyeztetett az időpontról. Szerencsére, elég hamar kapott időpontot, így végül egy teljesen új abronccsal rendelkező motorral indulhatott neki a közös utazásnak.