Nyaralás közben találtuk meg a tökéletes ötletet a céges bulira

A férjemmel az a szabályunk, hogy nyaralás közben, amikor szabadságon vagyunk, nem foglalkozunk a közös cégünk dolgaival. Múltkor azonban kicsit megszegtük ezt a szabályt. Volt ugyanis egy esküvő abban a szállodában, ahol szabadidőnket töltöttük, és a berendezett teremben láttunk egy tökéletes fényképezkedős sarkot, ami remek ötletnek tűnt az őszi céges bulinkra is.

Az esküvőt természetesen nem zavartuk meg a kérdéseinkkel, de a fotósarkot összepakoló emberekkel beszélgettünk egy kicsit. Megtudtuk tőlük, hogy az általunk látott mini fotóstúdióban egy úgynevezett selfiegép működik, ami bármilyen rendezvénynek remek kiegészítő programja lehet. Azt mondták, ha érdekelne minket a dolog, nézzünk rá a https://selfiegep.hu oldalra, mert ott minden kérdésünkre választ kapunk.

A https://selfiegep.hu egy szuper partikellék remek weboldala

A https://selfiegep.hu weboldalon az érdeklődők megismerkedhetnek egy remek, és több szempontból praktikus partikellékkel: a selfiegéppel. A weboldal abszolút remekül van összeállítva. Alapos áttanulmányozása után a nézelődőben semmilyen kérdés nem marad. Hacsak nem az, hogy mikor próbálhatja ki a gépet.

Az oldalon nagyon alaposan le van írva minden technikai információ, amit a gépről tudni érdemes. Fel vannak tüntetve az eszköz bérlésének lehetséges időkeretei, és pontos bérleti díjak, így nem csak az ajánlatkérés után derül ki, mennyibe is kerül a dolog. Továbbá részletesen, pontokba szedve megtaláljuk az alapvető szolgáltatás pontos tartalmát, illetve tájékozódhatunk arról is, milyen feláras lehetőségeink vannak selfiegép bérlésekor.

Egy igazán ötletes és praktikus eszköz

A https://selfiegep.hu oldalról kiderül, a gép lényegében egy tükörreflexes, profi minőségű képek készítésére alkalmas fényképezőgép, és egy remek képeket nyomtató fotónyomtató egy aprócska dobozba zárva. A géphez a selfiegep.hu szolgáltatásában tartozik egy komplett fotósarok, mely vicces kiegészítőket tartalmaz a még inkább egyedi és parádés képek készítéséhez. Illetve a fotósarok részét képezi egy 240×240 centiméteres fotófal is, mely a készülő képek háttereként szolgál. Ez a fal az alapszolgáltatásban fehér színű, de némi felárért cserébe bérelhetünk az esemény hangulatát tükröző hátteret is a képekhez. A fotófal mérete lehetővé teszi, hogy az általunk szervezett rendezvényen akár nagyobb csoportokról is készülhessenek képek.

A selfiegép és a hozzá tartozó fotósarok mérete nagyon praktikus. Az egész kóceráj elfér egy mindössze 3×3 méteres szabad területen, így bármilyen rendezvényen könnyen elhelyezhető.

A gép kezelése is nagyon egyszerű, mindössze egy gombot kell megnyomni a kijelzőn. Ráadásul a selfiegep.hu nem bíz semmit a véletlenre: a bérlés ideje alatt egy munkatársuk a helyszínen marad, hogy segítse a fényképek készítését.

A selfiegéppel a bérlés ideje alatt korlátlan számú fotó készíthető. A képeket a gép azonnal kinyomtatja, így apró, de ötletes és személyre szabott ajándékkal távozhatnak vendégeink. A fotókat ráadásul digitális formában is elküldik a résztvevőknek, így az emlékek nem csak garantáltan megőrződnek, hanem a social media felületeken is könnyűszerrel megoszthatóvá válnak.

Azt hiszem, ezekért az infókért cserébe igazán megérte pár percet céges dolgokra szánni a nyaralás alatt is. Természetesen miután megnéztük a weboldalt, tovább élveztük a szálloda kényelmét, a bérlést pedig majd csak akkor intézzük, amikor tényleg szükség lesz rá.

Ha megismerkednél egy remek partikellékkel, vagy már konkrétan tudod, hogy szervezel egy rendezvényt, aminek tökéletes kiegészítő programja lenne a selfiegép és a fotósarok, akkor keresd fel a https://selfiegep.hu oldalt. Ott ugyanis garantáltan mindent megtalálsz, amit tudni szeretnél.