Felejthetetlen nyári élmények a fantasztikus Balatonon

A nyár beköszöntével sokan indulnak útnak, hogy felfedezzék hazánk legszebb tájait. A legnépszerűbb célpont kétségtelenül a Balaton. Mi sem vagyunk ezzel másként, a magyar tengerhez szinte kötelező ellátogatni pár napra minden évben. A szállás kiválasztása általában fejtörést szokott okozni, de a családias, magánkézben lévő, apró apartmanokat részesítjük előnyben. Az idei nyaralást a déli partra, a Balaton fővárosába, Siófokra szerveztük.

Kifejezetten nem terveztünk meg előre semmilyen programot, “jön, ami jön” alapon vágtunk bele a pihenésbe. Megrögzött vízimádók lévén azonban szerettünk volna mást is csinálni az úszás-napozás-séta-evés kombón kívül. Ekkor jött képbe a Home – BalatonPRO oldala, ahol eddig ismeretlen, kecsegtető új élmények tárultak a szemünk elé.

A BalatonPRO programkínálata

A Home – BalatonPRO oldal ugyanis vitorlás kirándulások, sétahajózások szervezésével foglalkozik, valamint vitorlást is lehet tőlük bérelni. Ideális választás családoknak, baráti társaságoknak és pároknak is, de születésnapi bulik, legénybúcsúk, leánybúcsúk, lánykérések, házassági évfordulók ünneplésének szervezésére is tökéletes helyszín egy hangulatos vitorlás.

A Home – BalatonPRO kínálatában megtaláljuk az üzleti rendezvények, csapatépítők szervezésének lehetőségét. Ha csak kiruccannánk a Balaton közepére és lazítanánk egy kicsit, arra is van lehetőség. Ennek érdekében többféle csomagajánlat közül választhatunk. A “felfrissülés” csomag keretében 2 órán keresztül hajózhatunk a tó hullámain, közben lehetőség nyílik a Balatonban való fürdőzésre és frissítő italokkal koccinthatunk.

A “relax” csomag, ennél hosszabb időre, 6 órára nyújt pihenést. Nem véletlenül választják ezt a legtöbben, teljes zen állapotba kerülhetünk, ha ennyi időn keresztül ringunk a Balatonon. A fürdés és a frissítő italok ebben az esetben sem maradhatnak el, sőt még vízi játékra is lehetőség van habokban. A kapitány természetesen mindenben az utasok rendelkezésére áll.

Home - BalatonPRO

Amennyiben többre vágyunk, akár több napra, sőt egy egész hétre is kibérelhetjük az éjszakázásra is alkalmas hajókat. Így a vízen tartózkodva megismerkedhetünk a tengeri élet szépségeivel és gyönyörködhetünk a napokban egész héten. Az erre szolgáló hajó 8 fő befogadására alkalmas.

A horgászás szerelmeseinek is tartogatnak a Home – BalatonPRO vitorlásai élményeket, ugyanis halfogásra is bérelhetőek a járművek. Akár még éjszaka is. Nemcsak a vitorlások, de a horgászáshoz szükséges eszközök (horgászbot, csónakok) is bérelhetőek, így biztosítva a valódi és kifogástalan horgászélményeket.

Pompás pillanatok az egész család számára

Mi most egy két órás hajókirándulás mellett tettük le a voksunkat, hiszen a gyerekek nem bírták volna ki a hosszabb utat. Első alkalomra pedig úgy gondoltuk, ennyi is elég. A kapitány természetesen itt is vezette a hajót, így mi a látványra koncentrálhattunk. A utat Csopakon zártuk, ahol kikötés után megebédeltünk egy híres helyi étteremben, majd visszautaztunk a szállásra.

A Home – BalatonPRO szolgáltatásai kimagaslóak voltak, az egész család nagyon élvezte a vitorlázást. Szinte biztos, hogy visszatérünk még, akár hosszabb időre is. Ajánlani fogjuk az ismerőseinknek is a vitorlázást, érdemes lenne kipróbálni mindenkinek életében legalább egyszer.

Szállást választani és programokat szervezni nem egyszerű egy családi nyaralás alkalmával, hiszen minden családtag eltérő igényekkel rendelkezik. Kis logisztikával és fantáziával azonban könnyen közelíthetőek egymáshoz az elvárások és mindenki kedvét lelheti a közös időtöltésben.