A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online – bio, vegán és minden más!

Ismeritek azt az érzést, amikor megtaláljátok a tökéletes szállást és tudjátok, hogy már nem fogtok tovább keresgélni, csak minden évben visszatérni? Ha a válasz igen, akkor van egy jó hírem: nem csak a szállásokat illetően lehet ezt az érzést megtalálni. Ha viszont az volna a válasz, hogy nem, akkor sincs semmi gond, hiszen egy új területet fedezhettek fel, ami mindig nagyon izgalmas. Egy új szállást letesztelni mindig jó móka, számomra magában hordoz valami olyan izgalmat, ami nehezen fogható máshoz. De azért annak nagyon örülök, hogy az élet más területén már megtaláltam a tökéleteset. Hiszen rám tökéletesen igaz a szlogen: A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online.

Bizony, már lassan 10 éve annak, hogy rátaláltam arra a bio termékeket forgalmazó oldalra, ahonnan mindent beszerzek, ami számomra a hétköznapokban fontos. Nem mondom, hogy különösebben a bio vagy valamilyen más, konkrét étrend miatt döntöttem a biocity.hu mellett. Sokkal inkább összességében azért, mert itt bármit szeretnék ezekből a kategóriákból beszerezni, az lesz. Tehát mindegy, hogy épp egy bio terméket akarok, vagy valami vegán alapanyagot a főzéshez, netán egy gluténmentes lisztkeveréket (micsoda paradoxon!), vagy bármi hasonló. Ezeket kivétel nélkül meg tudom rendelni egyetlen helyről, ami nem más, mint a biocity.hu bio webáruház.

Nem is nagyon tudnám elképzelni azt, hogy több helyről szedjem össze ezeket a cikkeket. Főleg, hogy már annyira megszoktam minden egyes holmit, hogy nem is igen lenne kedvem bármit is boltban megvenni. Hiszen ahogy már mondtam, A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online – vagyis jelen esetben inkább az enyém. De remélem a Tiétek is! És hát 10 év, az 10 év, még akkor is, ha esetemben egy kicsit kevesebbről van szó.

Olyan jó érzés az, amikor nem kell órákat sorban állni, csak felmenni a vegán termékek közé és házhoz szállíttatni azt, amire éppen tényleg szükség van. De persze mondhattam volna a cukormentes, vagy gluténmentes, netán vega dolgokat. Vagy ha mondjuk nagy gyúrásokban vagytok éppen, itt mindenféle étrend-kiegészítőt és vitamint is megtalálhattok kivétel nélkül. És hát mondanom sem kell, hogy árban is a biocity.hu a nyerő az átlagos üzletek polcaihoz mérten. Szóval én őket választanám mindenféle úton-módon.

Ha tehát épp azon tanakodtok, hogy honnan tudnátok egyszerre vitamint és lisztkeveréket, cukormentes mogyorókrémet és energiaszeletet, vagy egészséges snacket és diabetikus édességeket rendelni, akkor jó hírem van: ne keressetek tovább. A biocity.hu nekem és sok-sok más vásárlónak már igazán bejött, ezért tényleg jó szívvel tudjuk ajánlani. Mert már ti is biztos kívülről fújjátok, hogy A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online.